Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Normál _nem elektromos_

Utazás összecsukható kerékpárokkal

2023. 06. 16. 14:14:20

Ha szeretsz utazni és nem csak a napágyban feküdnél egész nyaralás alatt, akkor a Tern összecsukható kerékpárok egészen új lehetőségeket nyitnak számodra az aktív kikapcsolódáshoz. Sokkal egyszerűbben szállíthatod, mint egy normál kerékpárt és szuper túrákra, kellemes városnézésekre mehetsz el velük

Kerékpár szállítás elektromos autóval

2023. 06. 16. 14:06:20

Nemrégiben vásároltak nálunk egy városi összecsukható kerékpárt, amibe új tulajdonosa, a Bionix, (hátsó) elektromos agymotorját szereli majd be. Több gyártó modelljét is megnézte, de végül a Tern mellett döntött, mert az volt a legmerevebb, legmasszívabb kerékpár.

Összecsukható kerékpár kamionsofőröknek

2023. 06. 13. 15:13:06

Egyre több kamionos keresi a Tern összecsukható kerékpárokat és nem véletlenül. A hosszú, órákon át tartó vezetés után az egyik legjobb átmozgató sport a bringázás, ráadásul a Tern nem csak sport, hanem helyi közlekedési eszköznek is kiváló.

Ingázók tökéletes közlekedési eszköze!

2023. 06. 12. 16:16:44

A kerékpározás és a vasúti közlekedés összekapcsolása tökéletes megoldás lehetne ingázóknak. Biciklivel nagyon gyorsan elérhetnék a közeli állomást, a vonaton olvashatnának, vagy akár dolgozhatnánk is, majd a vonatról leszállva és újra nyeregbe pattanva pár perc alatt megérkezhetnének végcéljukhoz. Kényelmes, gyors, zöld és még olcsó is lenne.

DE!

Az állomásokon nincs megfelelő kerékpár tároló, ahol biztonságban ott hagyhatnánk kerékpárunkat, a vonatokon nincs elég hely a kerékpárok szállításához és az sem az igazi, hogy ha nem visszük magunkkal saját biciklinket, akkor leszállás után bérelni kell egy kerékpárt, ami plusz idő és költség, a vonaton való szállítási költségen túl.

Összecsukható Bicikli? Elmondjuk miért a Tern-t válaszd.

2023. 06. 12. 16:11:15

Egyre többen ismerik fel és szeretnék kihasználni az összecsukható bicikli nyújtotta lehetőségeket.

Érthető. Ha kényelemben és teljesítményben sincs különbség egy normál és egy folding bringa között, akkor miért ne válasszunk olyat, ami ráadásként kis helyen elfér otthon, vagy a kocsi csomagtartójában. Nem kell az utcán hagyni. Biztonságban lehet mellettünk a munkahelyünkön, vagy amíg megiszunk egy kávét valahol.

Lássuk mi szól a Tern mellett.

Egy kerékpár, ami visszahozza az árát!

2023. 06. 12. 14:51:58

Mindenki tudja, hogy egy kerékpárral közlekedni nagyon olcsó, de azt már kevesebben, hogy egy bizonyos biciklit használni még olcsóbb:

Ez a Tern összecsukható kerékpár.

Ha az anyagiakat nézzük, olyan befektetés egy Tern folding bicikli, ami a normál bringákhoz képest is többet spórol nekünk és már 1-2 éven belül visszahozhatja az árát.

Nagykerekű vs Kiskerekű városi kerékpár

2023. 06. 12. 14:42:47

Mennyi kompromisszumot kell kötni, egy kiskerekű városi kerékpárral?

Sokak fejében, egy kiskerekű városi kerékpár láttán az ugrik be, hogy biztosan lassabb, nehezebb tekerni, illetve “tuti szétráz a magyar utakon”. Jellemzően úgy, hogy nem is próbálták még a mai, modern kiskerekű bringákat. Sok esetben a régi, kemping biciklivel 30-40 éve szerzett tapasztalatok alapján. Pedig azóta elképesztő fejlődésen ment át a kerékpár ipar.

Ráerősített az a trend is, ami a mountain bike sportban végbement, azaz hogy egyre nagyobbak lettek a kerék átmérők. Már ott is megoszlanak a vélemények, hogy kell-e a 29-es, vagy a kisebb 27,5 colos az optimális. Na de egy olyan kerékpárosnak, aki városi közlekedésre, vagy hétvégi kirándulásra, főleg aszfalton használja kerékpárját, kell-e a nagyobb kerék? Erre a kérdésre próbálunk választ adni az alábbi szempontok alapján.


*Fontos, hogy az összehasonlításokhoz ugyanolyan kategóriájú és minőségű kerékpárokat feltételezünk, azaz nem egy 1 milliós karbon országútit hasonlítunk egy acél vázas kemping biciklihez, hanem városi bringát városihoz, megegyező kategóriájú alkatrészekkel.

Az oldal tetejére