Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Összecsukható kerékpár kamionsofőröknek

Összecsukható kerékpár kamionsofőröknek

Egyre több kamionos keresi a Tern összecsukható kerékpárokat és nem véletlenül. A hosszú, órákon át tartó vezetés után az egyik legjobb átmozgató sport a bringázás, ráadásul a Tern nem csak sport, hanem helyi közlekedési eszköznek is kiváló.

Kényelmes és biztonságos szállítás

A kerékpár bőrönd méretűre összehajtható, mely nagyon kis helyet foglalva, elfér akár a fülkében is, így kényelmesen szállítható, illetve biztonságban tárolható olyankor is, amikor magára kell hagynunk a gépjárművet.

A bringákat összecsukni, illetve kinyitni mindössze 10 mp!

Kiemelkedő minőség és teljesítmény

A Tern kerékpárok a folding bicikli kategória csúcsát képviselik. Legfontosabb tulajdonságuk, hogy a normál kerékpárokhoz hasonló élményt nyújtják a nyeregben ülve. Semmilyen kompromisszumot nem kell kötni velük, csak előnyt jelent az összecsukhatóság.

Mindenki megtalálja a számára megfelelő bringát, mivel választhat különböző kerékméretek (20,22,24,26 és 27,5 col) és felhasználási kategória szerint is: várositeljesítménytúraelektromos

Ha valaki sport célra használná első sorban, már a kis kerekű (22col) Verge modellekkel is kiemelkedő teljesítményre lesz képes, de a 26 colos Eclipse modellekkel a világ leggyorsabb összecsukható kerékpárját veheti meg.

Sport eszköz

Az elgémberedett végtagok átmozgatására és az egészséges életmód fenntartásához szükség van valamilyen testmozgásra a pihenő időszakban. A kerékpározás jó hatással van a keringésre, kiváló eszköz a fogyásra, miközben kíméli az ízületeket is. Nem beszélve arról, hogy nagyon élvezetes bebarangolni vele a környéket és felfedezni új, ismeretlen tájakat.

Közlekedési eszköz

A Tern biciklik nem csak sport célra, de közlekedési eszközként is nagyszerűen alkalmazhatóak. Várost nézni, vagy csak elgurulni velük a boltba is kiválóak. A tömegközlekedésen jellemzően ingyenesen szállíthatóak, így egy külső telephelyről is könnyen be lehet velük jutni a belvárosba, ha pl. felszáll vele az ember a buszra, vagy metróra. A lopás miatt sem kell aggódni, mivel kis mérete miatt mindenhova bevihetjük magunkkal. Mellettünk lehet, amíg megiszunk egy kávét, vagy beugrunk egy boltba.

 

 

Az oldal tetejére