Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ingázók tökéletes közlekedési eszköze!

A kerékpározás és a vasúti közlekedés összekapcsolása tökéletes megoldás lehetne ingázóknak. Biciklivel nagyon gyorsan elérhetnék a közeli állomást, a vonaton olvashatnának, vagy akár dolgozhatnánk is, majd a vonatról leszállva és újra nyeregbe pattanva pár perc alatt megérkezhetnének végcéljukhoz. Kényelmes, gyors, zöld és még olcsó is lenne.

DE!

Az állomásokon nincs megfelelő kerékpár tároló, ahol biztonságban ott hagyhatnánk kerékpárunkat, a vonatokon nincs elég hely a kerékpárok szállításához és az sem az igazi, hogy ha nem visszük magunkkal saját biciklinket, akkor leszállás után bérelni kell egy kerékpárt, ami plusz idő és költség, a vonaton való szállítási költségen túl.

Van megoldás: Összecsukható kerékpár!

Sokan emlékeznek erre a kategóriára a camping bicikli kapcsán… na de azóta rengeteget fejlődött ez a kategória és a mai Tern folding kerékpárok már a nagy kerekű biciklikhez hasonló teljesítményt és élményt nyújtják. Mivel csomagtartóval, sárhányóval és minden egyéb városi bringa kiegészítővel felszerelhetőek, semmilyen kompromisszumot nem kell kötni egy ilyen modell választásánál.

Na de mivel nyújtanak többet ezek az összecsukható kerékpárok?

10 mp alatt, 3 egyszerű mozdulattal, kompakt méretűre csukhatóak. Az így kapott – bőrönd méretű – csomag sokkal egyszerűbben szállítható és tárolható.

 

* a képen a Tern elektromos Vektron modellje van, melynek összecsukási mechanizmusa megegyezik a többi bringáéval

Mit jelent ez egy ingázónak a gyakorlatban?

Nem kell otthagyni a kerékpárt az állomáson.

Kényelmesen és INGYEN* szállítható a kerékpár a vonaton (*20 colos kerekű).

Saját kerékpárunkon tekerhetünk tovább, miután leszálltunk.

A kerékpár biztonságban lehet mellettünk amíg dolgozunk, ügyeket intézünk, vagy kávézunk egy ismerőssel.

Befektetés – ingyen bicikli

Egy összecsukható kerékpár vásárlása befektetés is egyben. Praktikusságuk az autósok közül is sokakat csábíthat át a kerékpár-vonat kombó használatára. Olyanokat, akiknek a fent említett nehézségek és kényelmetlenségek miatt, eddig nem igazán volt alternatíva ez a megoldás. Most viszont, az így megspórolható pénz miatt is jól járhatnak!

Egy átlag ingázó, ha csak az év felében választaná a kerékpár-vonat kombinációt az autózás helyett, akkor a benzinköltségen, parkoló díjakon stb. akár 1,5-2 év alatt visszahozná egy belépő szintű kerékpár árát, ami onnantól kezdve még sok éven át használatára lesz.

Azok a kerékpárosok, akik jelenleg normál kerékpárjukat viszik magukkal a vonaton, szintén sokat spórolhatnának az ingyenes szállításon és bőven garancia időn belül vissza nyerhetnék a bicikli árát.

 

PRÓBÁLD KI EGY TOP GYÁRTÓ ÖSSZECSUKHATÓ BRINGÁJÁT!

Lehetőséged van ingyenesen kipróbálni különböző összecsukható kerékpár modelljeinket, csak időpontot kell egyeztetned. Fél óra alatt teljesen képbe kerülhetsz, hogy számodra is jó megoldás lehet-e egy ilyen kerékpár.

Az oldal tetejére