Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fitness Összecsukható Kerékpárok

Ha szeretsz sportosan tekerni, teljesítmény orientált bringát keresel, de kihasználnád az összecsukható kerékpárok előnyeit is, akkor válaszd a fitness összecsukható kerékpár modelleket.

Rendezés:

Eclipse D16

A nagykerekű biciklik érzését hozza, mivel 26 colos kerekeken gurul. Emellett viszont 10 mp alatt kompakt méretűre csukható össze, hogy sokkal egyszerűbb legyen a szállítása és tárolása. Sportos, gyors bicikli, mely könnyen testre szabható a szerszám nélkül állítható kormánymagassággal.
499.000 Ft

Verge D9

Azoknak akik a szeretnek sportosan tekerni, akár a városban, akár edzésszerűen. Vékony kerekeivel, sportos áttételével és geometriájával, 22 colos kerekeken, meglepően gyors bicikli. Emellett 10 mp alatt kompakt méretűre csukható össze, hogy könnyű legyen a szállítása és tárolása.
499.000 Ft

Verge P10

Azoknak akik a sportos tekerés mellett sem szeretnének lemondani az összecsukható kerékpárok nyújtotta előnyökről. Vékony kerekeivel, sportos áttételével és geometriájával, 22 colos kerekeken, meglepően gyors bicikli. Emellett 10 mp alatt kompakt méretűre csukható össze, hogy könnyű legyen a szállítása és tárolása. A Verge D9-es modellhez képest a P10-es felszereltség még magasabb szintű, felső kategóriás alkatrészekkel szerelt.
(1)
649.000 Ft

Eclipse P20

A nagykerekű biciklik érzését hozza, mivel 26 colos kerekeken gurul. Emellett viszont 10 mp alatt kompakt méretűre csukható össze, hogy sokkal egyszerűbb legyen a szállítása és tárolása. Sportos, gyors bicikli, mely könnyen testre szabható a tökéletes pozícióhoz. A D16-hoz képest magasabb kategóriájú felszereltségében a haladóbb szintű bringások sem csalódnak.
699.000 Ft

Verge X11

Azoknak akik a sportos tekerés mellett sem szeretnének lemondani az összecsukható kerékpárok nyújtotta előnyökről és nem érik be kevesebbel, mint a legjobb felszereltség. Vékony kerekeivel, sportos áttételével és geometriájával, 22 colos kerekeken, nagyon gyors bicikli. Emellett 10 mp alatt kompakt méretűre csukható össze, hogy könnyű legyen a szállítása és tárolása.
1.099.000 Ft

Eclipse X22

A világ leggyorsabb összecsukható bringájának lett tervezve. Kézzel készített 26 colos kerekek és verseny geometria. Normál méretű országúti kerékpár, de mégis 10 mp alatt kis méretűre csukódik, hogy sokkal egyszerűbb legyen a szállítása. Ultegra hajtással és hidraulikus tárcsafékekkel. Matt fekete színben, hidroformált villával, piros Syntace alkatrészekkel és tökéletes tervezéssel, az X22 új fejezetet nyitott kategóriájában.
1.199.000 Ft
Az oldal tetejére