Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HSD kompakt cargo ebike

Elképesztően sokoldalú. Meglepően kicsi.

A HSD kompakt elektromos teherkerékpár óriási, mégis mini: könnyű vele menni, egy vázméret testre szabható 150-195cm magassághoz, kiemelkedően kényelmes, rengeteg csomagot elbír – mindez pedig egy olyan kompakt méretben, ami rövidebb, mint egy átlagos kerékpár.

Rendezés:

HSD P9

Egy elképesztően sokoldalú ebike. Rengeteg csomag, vagy gyermek biztonságos és kényelmes szállírására képes, miközben nem nagyobb, mint egy átlag városi ebike. Sőt! Az Összecsukhatóságnak köszönhetően még kompaktabb, azaz sokkal egyszerűbb szállítani és tárolni.

1.499.000 Ft 1.399.000 Ft
7%

HSD S8i

Egy elképesztően sokoldalú ebike. Rengeteg csomag, vagy gyermek biztonságos és kényelmes szállírására képes, miközben nem nagyobb, mint egy átlag városi ebike. Sőt! Az Összecsukhatóságnak köszönhetően még kompaktabb, azaz sokkal egyszerűbb szállítani és tárolni. A P9-hez képes a szíjhajtás és agyváltó kombináció tisztább és kevesebb karbantartást igénylő meghajtás.

1.799.000 Ft

HSD S+

Egy elképesztően sokoldalú ebike. Rengeteg csomag, vagy gyermek biztonságos és kényelmes szállírására képes, miközben nem nagyobb, mint egy átlag városi ebike. Sőt! Az Összecsukhatóságnak köszönhetően még kompaktabb, azaz sokkal egyszerűbb szállítani és tárolni. Az S+ a legmagasabb felszereltség, ami az erősebb Bosch Performance motor mellett, Enviolo fokozatmentes automata váltást és rugós nyeregcsövet is kapott.

2.199.000 Ft
Az oldal tetejére