Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kiegészítők

Rendezés:

Tern Mainstay - kerékpáros láncvezető

12 hónapot töltöttünk modellezéssel, különböző kombinációjú fogaskerekekkel és láncokkal tesztelve, így fejlesztettük ki ezt a lánc leesést minimalizáló kiegészítőt. Szabadalmaztatott dizájn, hogy láncod a helén maradjon.
4.900 Ft

Tern Kerékpáros Kulacstartó

Az összecsukható kerékpárok egyedi dizájnja miatt, sokszor a kulacstartók vízszintesen helyezkednek el és csak bízhatunk benne, hogy nem esik ki belőle kulacsunk. A Tern Bottle Cage kulacstartó úgy lett megtervezve, hogy biztosan helyén maradjon kulacsod, meredek lejtőkön és nagy fékezésekkor is. Könnyű, erős és mivel polikarbonátból készül, a rozsdamentes kulacsodat is karc mentesen hagyja.
5.900 Ft

Tern Quick Release CMT gyorszár első csomagtartókhoz

A kerékpárjainkat úgy terveztük, hogy akár sok csomagot is szállíthass. De van amikor nem akarsz csomagokat vinni.Ekkor jön jól a Quick Release CMT, amivel könnyen és gyorsan (szerszámok nélkül) le, illetve felszerelheted Combo Mount kompatibilis csomagtartódat.
7.900 Ft

Tern Duo Stand HSD Kit

Van egy HSD kerékpárod és egy DuoStand (Gen 2) kitámasztód? Erre is szükséged lesz, hogy felszerelhesd. 

A DuoStand HSD Kit-hez tartozik egy adapter és más alkatrészek a rögzítéshez.

8.900 Ft

Tern SideKick GSD (gen1) Kerékvédő "L"

A Sidekick Wheel Guard L egy pár hálós anyag, ami megvédi a gyerekek lábát attól, hogy a hátsó kerékbe akadhasson a GSD Gen 1 kerékpárokon, akár a Sidekick Seat Pad ülésen, vagy egy olyan gyerekülésben ül, aminek nincs védő panele a kerék felől. Ugyancsak védi az utast attól, hogy cipőfűzője, kabátja, szoknyánya akadjon véletlenül a küllők közé.
10.900 Ft

Tern SideKick "M" Kerékvédő

A Sidekick Wheel Guard M egy pár hálós takaró panel, ami megvédi a gyermeked lábát attól, hogy a hátsó kerékbe akadjon. Akkor is ha a Sidekick Seat Pad, vagy Captain's Chair, vagy olyan egyéb gyerekülésben ülnek, aminek nincs lábvédő része a kerekek felől. Attól is megvédenek, hogy a cípőfűző, kabát, vagy szoknya akadjon a küllők közé.
10.900 Ft
Az oldal tetejére