Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Összecsukható kerékpárok

Válaszd a Városi Összecsukható Kerékpárokat, ha a mindennapi közlekedésre és hétvégi kirándulásokhoz keresel biciklit. Kényelmes geometriával rendelkező, ballonos-szélesebb gumikkal, jól felszerelt kerékpárok.

Válaszd az Országúti Összecsukható Kerékpárokat, ha szeretsz sportosan tekerni, teljesítmény orientált bringát keresel, de kihasználnád az összecsukható kerékpárok előnyeit is.

Válaszd az Elektromos Összecsukható Kerékpárokat, ha szeretnél egy könnyen szállítható és biztonságosan tárolható ebiek-ot.

Rendezés:

Link B7

A Link B7 a legelérhetőbb árú összecsukható kerékpárunk, ami belépő a Tern minőségi összecsukható biciklik világába. Kompakt méretűre csukódik 10 mp alatt, így könnyedén magaddal viheted mindenhova - kocsi csomagtartójában, tömegközlekedésen, irodába stb. A 7 sebbességel és a komplett felszereltséghez, városi kiegészítőkkel, állítható kormány magassággal, egy tökéletes eszköz a mindennapi közlekedéshez és hétvégi kiránduláshoz.
249.000 Ft 224.100 Ft

Link C8

A Link C8 összecsukható kerékpár technológiánk legjavát hozza, kiváló ár-érték arány és még jobb tekerési élmény mellett. 10 mp alatti összecsukás mellett, egyik legfőbb előnye, hogy már a legújabb Physis kormányszárat alkalmazza. Ez kiemelt merevségű és tartósságú. Semmi flexibilitás, mintha nem is összecsukható kerékpáron ülne.
319.000 Ft 287.100 Ft

Link D8

Az egyik legnépszerűbb modellünk. A legújabb technológiáinkat alkalmazza, 10 mp alatti összecsukhatóság és kiváló felszereltség mellett. Egyik legfőbb előnye az állítható magasságú kormány és ezáltal a tökéletes testreszabhatóság.
399.000 Ft 359.100 Ft

Node D8

24 colos kerekeken gurul, de még mindig 10 mp alatt, kompakt méretűre csukható össze, az egyszerűbb szállításhoz és tároláshoz. Ugyanazt a kerékpáros érzést nyújtja, mint a normál nagykerekű városi kerékpárok. A C8-hoz képest, magasabb felszereltséggel, pl. állitható kormány magassággal rendelkezik.
429.000 Ft

Eclipse D16

A nagykerekű biciklik érzését hozza, mivel 26 colos kerekeken gurul. Emellett viszont 10 mp alatt kompakt méretűre csukható össze, hogy sokkal egyszerűbb legyen a szállítása és tárolása. Sportos, gyors bicikli, mely könnyen testre szabható a szerszám nélkül állítható kormánymagassággal.
499.000 Ft

BYB P8

A Tern BYB P8 a legkisebbre összecsukható kerékpár modellünk. 30%-al kisebb, mint egy hagyományos 20 colos összecsukható kerékpár, de még mindig a nagykerekes bringás élményt nyújtja a 20 colos kerekek, a merev váz és hosszú tengelytávnak köszönhetően. Elfér kis tárolókban, szekrényekben és minden keskeny, kicsi helyen. A Metro Transit Rack csomagtartóba épített kerekekkel egyszerűbb összecsukva gurítani. Komplett felszereltség, sárvédővel, csomagtartóval és opciós agydinamós lámpákkal.
(2)
499.000 Ft
Az oldal tetejére