Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kerékpáros Gyerekülés, Személyszállítás

Rendezés:

Tern SideKick GSD (gen1) Kerékvédő "L"

A Sidekick Wheel Guard L egy pár hálós anyag, ami megvédi a gyerekek lábát attól, hogy a hátsó kerékbe akadhasson a GSD Gen 1 kerékpárokon, akár a Sidekick Seat Pad ülésen, vagy egy olyan gyerekülésben ül, aminek nincs védő panele a kerék felől. Ugyancsak védi az utast attól, hogy cipőfűzője, kabátja, szoknyánya akadjon véletlenül a küllők közé.
10.900 Ft

Tern SideKick "M" Kerékvédő

A Sidekick Wheel Guard M egy pár hálós takaró panel, ami megvédi a gyermeked lábát attól, hogy a hátsó kerékbe akadjon. Akkor is ha a Sidekick Seat Pad, vagy Captain's Chair, vagy olyan egyéb gyerekülésben ülnek, aminek nincs lábvédő része a kerekek felől. Attól is megvédenek, hogy a cípőfűző, kabát, vagy szoknya akadjon a küllők közé.
10.900 Ft

Tern Clubhouse Seat Pad

A Clubhouse Seat Pad kényelmes ülőfelületet biztosít gyermekednek a Clubhouse csomagtartóval kombinálva. A moduláris dizájn lehetővé teszi az egyszerű váltást a gyerek szállítás és a csomagszállítás között. 

11.900 Ft

Tern Clubhouse Backrest

Legyen kényelmes háttámlája gyermekednek! A Clubhouse Backrest (a Clubhouse Seat Pad termékkel kombinálva) puha, kényelmes ülőfelületet biztosít a Clubhouse utas rendszerekkel kombinálva. Pár másodpercbe telik csak feltenni, ill. levenni, ezáltal az ülés funkció gyorsan csomagtartó funkcióvá alakítható (pl. ládának egy nagybevásárláshoz). 
12.900 Ft

Tern SideKick Seatpad - Kerékpáros üléspárna

A Sidekick Seat Pad kényelmes ülést biztosít utasodnak. KLICKfix® csomagtartó rögzítéssel egy mozdulat felrakni, illetve levenni. Párosítva egyéb Sidekick kiegészítővel még komfortosabb utazás érhető el az utasoknak.
19.900 Ft

Tern Clubhouse MadPad - Kerékpáros üléspárna

A Clubhouse MadPad a Clubhouse bármelyik verzióját kényelmes üléssé varázsolja nagyobb gyerekek számára. Az ülőpárnát és háttámlát is tartalmazó kiegészítő pár másodperc alatt fel, illetve leszerelhető, ezáltal könnyen válthatunk gyerek szállításról, csomag (pl. doboz) szállításra.  
19.900 Ft
Az oldal tetejére