Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GSD kompakt cargo ebike

Teherkerékpár kapacitás, normál kerékpár méretben.

200 kg maximum terhelhetőségével a GSD elektromos cargo kerékpár készen áll arra, hogy helyettesítse az autódat. Szállíthatsz vele 2 gyereket, plusz bevásárlást, vagy rengeteg csomagot - de így is csak olyan hosszú, mint egy normál kerékpár.  Beépített dupla akkumulátoros rendszere van, hogy egész nap tekerhess és olyan helytakarékos tulajdonságai, mint a FlatFold összecsukhatóság, vagy a függőleges parkolás, hogy elképesztően egyszerű legyen használni.

Rendezés:

GSD S10

A tökéletes eszköz az autó kiváltására, akkor is ha két gyereket, vagy nagyon sok csomagot kell vinnie. 200 kg-os terhelhetőség, erős Bosch Cargo motor és rengeteg hely a csomagtartókon, mindezt úgy, hogy nem nagyobb, mint egy átlag városi kerékpár. Sőt! Az összecsukhatóságnak köszönhetően még kompaktabb, azaz sokkal egyszerűbb szállítani és tárolni.

2.199.000 Ft 2.099.000 Ft
5%

GSD S00

A tökéletes eszköz az autó kiváltására, akkor is ha két gyereket, vagy nagyon sok csomagot kell vinnie. 200 kg-os terhelhetőség, erős Bosch Cargo motor és rengeteg hely a csomagtartókon, mindezt úgy, hogy nem nagyobb, mint egy átlag városi kerékpár. Sőt! Az összecsukhatóságnak köszönhetően még kompaktabb, azaz sokkal egyszerűbb szállítani és tárolni. Az S10-hez képest az S00 magasabb felszereltséget jelent, mint pl. szíjhajtás és fokozatmentes Enviolo agyváltó.

2.499.000 Ft 2.399.000 Ft
4%

GSD R14

A tökéletes eszköz az autó kiváltására, akkor is ha két gyereket, vagy nagyon sok csomagot kell vinnie. 200 kg-os terhelhetőség, erős Bosch Cargo motor és rengeteg hely a csomagtartókon, mindezt úgy, hogy nem nagyobb, mint egy átlag városi kerékpár. Sőt! Az összecsukhatóságnak köszönhetően még kompaktabb, azaz sokkal egyszerűbb szállítani és tárolni. Az R14 a csúcs modell, az elérhető legjobb felszereltséggel, mint pl. Rohloff® Speedhub elektromos agyváltó.

3.399.000 Ft
Az oldal tetejére