Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Utazás összecsukható kerékpárokkal

Utazás összecsukható kerékpárokkal

Ha szeretsz utazni és nem csak a napágyban feküdnél egész nyaralás alatt, akkor a Tern összecsukható kerékpárok egészen új lehetőségeket nyitnak számodra az aktív kikapcsolódáshoz. Sokkal egyszerűbben szállíthatod, mint egy normál kerékpárt és szuper túrákra, kellemes városnézésekre mehetsz el velük

Ha szeretsz utazni és nem csak a napágyban feküdnél egész nyaralás alatt, akkor a Tern összecsukható kerékpárok egészen új lehetőségeket nyitnak számodra az aktív kikapcsolódáshoz. Sokkal egyszerűbben szállíthatod, mint egy normál kerékpárt és szuper túrákra, kellemes városnézésekre mehetsz el velük.

Úti célunk a Garda-tó volt, ahova a Tern Verge D9 és P10 összecsukható kerékpár modelleket vittük magunkkal. Nem csak biciklizés volt a terv, hanem szörfözés és SUPolás is, melyből főleg a windsurf felszerelés foglal sok helyet, de a felfújható SUP deszka sem kis csomag. Erre jöttek a ruhák és egyéb holmik, amiknek be kellett férniük az autóba. Mivel a tetőcsomagtartót a szörfdeszkák foglalták, nagyon nagy előnyt jelentett a folding kerékpárok kompakt mérete és a hozzájuk vásárolható kerékpáros védő zsákok, melyek segítségével kis helyen és biztonságosan megoldható volt, hogy mindent magunkkal vihessünk.

Kerékpárok, bőröndök és SUP deszka alul…

…szörf cuccok felül

A Garda-tó és környéke nagyon népszerű a kerékpárosok körében. Nem véletlenül, hiszen gyönyörű környezetben tekerhetünk a tó körül és gurulhatunk végig a nagyon hangulatos kis városkákon. A Tern összecsukható biciklik ideális társnak bizonyultak minden esetben, hiszen megfelelő áttétellel rendelkeztek a komolyabb emelkedők megmászásához, illetve a tempós haladáshoz a szerpentineken és mindig szem előtt, biztonságban tárolhattuk őket, ha beültünk egy étterembe, vagy bementünk egy boltba vásárolni.

Az utazásra elvitt Verge modellek az országúti kerékpár kategóriába tartoznak, azaz kifejezetten a gyorsaságra lettek tervezve, így a vékony gumikkal, főleg az aszfalton volt élvezetes velük a tekerés, de a könnyebb földutak sem jelentettek problémát nekik, mikor a Ledro tavat kerültük. Persze ha valaki többet menne földúton, vagy rosszabb minőségű macskaköveken, érdemes a ballonosabb, nem teljesen slick gumikat választani

Az oldal tetejére