Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kerékpár Csomagtartók

Rendezés:

Tern Quick Release CMT gyorszár első csomagtartókhoz

A kerékpárjainkat úgy terveztük, hogy akár sok csomagot is szállíthass. De van amikor nem akarsz csomagokat vinni.Ekkor jön jól a Quick Release CMT, amivel könnyen és gyorsan (szerszámok nélkül) le, illetve felszerelheted Combo Mount kompatibilis csomagtartódat.
7.900 Ft

Tern Loader Kerékpáros hátsó csomagtartó

A Loader kerékpáros hátsó csomagtartó könnyű súlyú alumíniumból (6061) készül, 25 kg-os terhelhetőséggel. KLICKfix® kompatibilis táskákhoz és kosarakhoz megfelelő felső cső, plusz oldaltáskáknak támaszt adó oldal csövek.
21.900 Ft

Tern Luggage Truss csomagtartó adapter előre

A Luggage Truss adapter segítségével kényelmesen viheted cuccaid a vázhoz rögzítve. Mivel a vázhoz rögzül és nem a kormányhoz, a súly nem fogja befolyásolni a kormányzást (nem húzza el azt). Értékesebb cuccaid (táksád, laptopod stb.) elöl szállítod, így nem csak kéznél, hanem szem előtt, biztonságban is lesz. 
23.900 Ft

Tern Kanga Kerékpáros csomagtartó előre

A Kanga csomagtartót különféle holmikhoz terveztük – hátizsák, laptop táska, kézitáska vagy bevásárló szatyor. A zseniális KlickFix® és szíjrendszer minden formájú és méretű zsákhoz, vagy csomaghoz alkalmazkodik és szorosan rögzíti azokat.
24.900 Ft

Tern Luggage Truss CMT csomagtartó adapter előre

A Luggage Truss CMT lehetővé teszi a csomagod vázhoz való rögzítését az első villa helyett, így stabilabb kormányzást biztosít. Csak a masszív Combo Mount rögzítési ponttal szerelt Tern kerékpárokkal kompatibilis.
25.900 Ft

Tern PackRack Kerékpáros csomagtartó előre

A Pack Rack csomagtartó direktben a vázhoz rögzül és nem a villához, így nem befolyásolja a kormányzást a súly, amivel megpakolod. Ha BYB kerékpárod van, fogantyúként is használható, amikor összecsukva tolod.  
(1)
27.900 Ft
Az oldal tetejére