Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Városi Összecsukható Kerékpár

Válaszd a városi összecsukható kerékpárokat, ha a mindennapi közlekedésre és hétvégi kirándulásokhoz keresel biciklit. Jól felszerelt, kényelmes geometriával rendelkező kerékpárok.

Rendezés:

Link B7

A Link B7 a legelérhetőbb árú összecsukható kerékpárunk, ami belépő a Tern minőségi összecsukható biciklik világába. Kompakt méretűre csukódik 10 mp alatt, így könnyedén magaddal viheted mindenhova - kocsi csomagtartójában, tömegközlekedésen, irodába stb. A 7 sebbességel és a komplett felszereltséghez, városi kiegészítőkkel, állítható kormány magassággal, egy tökéletes eszköz a mindennapi közlekedéshez és hétvégi kiránduláshoz.
249.000 Ft

Link C8

A Link C8 összecsukható kerékpár technológiánk legjavát hozza, kiváló ár-érték arány és még jobb tekerési élmény mellett. 10 mp alatti összecsukás mellett, egyik legfőbb előnye, hogy már a legújabb Physis kormányszárat alkalmazza. Ez kiemelt merevségű és tartósságú. Semmi flexibilitás, mintha nem is összecsukható kerékpáron ülne.
319.000 Ft

Link D8

Az egyik legnépszerűbb modellünk. A legújabb technológiáinkat alkalmazza, 10 mp alatti összecsukhatóság és kiváló felszereltség mellett. Egyik legfőbb előnye az állítható magasságú kormány és ezáltal a tökéletes testreszabhatóság.
399.000 Ft

Node D7i

24 colos kerekeken gurul, de még mindig 10 mp alatt, kompakt méretűre csukható össze, az egyszerűbb szállításhoz és tároláshoz. Ugyanazt a kerékpáros érzést nyújtja, mint a normál nagykerekű városi kerékpárok. Alapfelszereltségében a Node D8-hoz képest csak a váltórendszerben tér el, mivel ez egy agyváltóval és láncvédővel szerelt kerékpár. Ez egy tisztább és sokkal kevesebb karbantartást igénylő váltórendszer.
539.000 Ft

BYB S11

A Tern BYB S11 a csúcs felszereltségű BYB modellünk. A BYB a legkisebbre összecsukható kerékpár a kínálatunkból. 30%-al kisebb, mint a hagyományos 20 colos összecsukható kerékpárok, de még mindig a nagykerekes bringás élményt nyújtja a 20 colos kerekek, a merev váz és hosszú tengelytávnak köszönhetően. Elfér kis tárolókban, szekrényekben és minden keskeny, kicsi helyen. A Metro Transit Rack csomagtartóba épített kerekekkel egyszerűbb összecsukva gurítani. 
999.000 Ft

Verge S8i

A csúcs felszereltségű összecsukható kerékpárunk a városi kategóriából. Akár mindennapi közlekedésre, akár túrázáshoz, kiváló választás. Komplett felszereltség és mindenből a legjobb: Gates karbon szíjhajtás, Shimano Alfine agyváltó, Shimano hidraulikus tárcsafékek, agydinamós lámpák, Ergon markolatok...
999.000 Ft
Az oldal tetejére