Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kerékpár alkatrészek, Kiegészítők

Rendezés:

Tern Mainstay - kerékpáros láncvezető

12 hónapot töltöttünk modellezéssel, különböző kombinációjú fogaskerekekkel és láncokkal tesztelve, így fejlesztettük ki ezt a lánc leesést minimalizáló kiegészítőt. Szabadalmaztatott dizájn, hogy láncod a helén maradjon.
4.900 Ft

Tern Kerékpáros Kulacstartó

Az összecsukható kerékpárok egyedi dizájnja miatt, sokszor a kulacstartók vízszintesen helyezkednek el és csak bízhatunk benne, hogy nem esik ki belőle kulacsunk. A Tern Bottle Cage kulacstartó úgy lett megtervezve, hogy biztosan helyén maradjon kulacsod, meredek lejtőkön és nagy fékezésekkor is. Könnyű, erős és mivel polikarbonátból készül, a rozsdamentes kulacsodat is karc mentesen hagyja.
5.900 Ft

Tern 451 Kerékpár sárvédő - Verge modellekhez

Nagyon odafigyelünk a részletekre tervezésnél, ezért mikor megalkottuk 451-es bringáinkat, sárhányót is terveztünk hozzájuk, melyek tökéletesen passzolnak. Tartós matt fekete fényezést és hozzá passzoló rozsdamentes kiegészítőket kapott. Mostmár bármilyen időben nyugodtan használhatod teljesítmény bringádat is.
15.900 Ft

SKS kerékpár sárvédő - Link modellekhez

Az eső utáni bringázás, jó nagy vizes, sáros foltot hagyhat a hátán, ami nem jó érzés. Ezen segítenek az SKS sárvédők. Németországban gyártott, világ szinten ismert gyártó által. Ezek a sárvédők tisztán és szárazon tartják ruháját és kerékpárját, még ha nagy pocsolyákon megy is keresztül.
16.900 Ft

Tern Tool - Kerékpáros multiszerszám

A Tern Tool multi szerszám biztosítja, hogy mindíg kéznél legyenek a legfontosabb szerszámok és gyorsan meg tudj szerelni mindent az út szélén. Specifikusan a Tern kerékpárokhoz tervezve.
19.900 Ft

Tern Valo Direct - kerékpáros első lámpa

48 lux, 190 lumenes Valo Direct első lámpa, dinamó nélküli verzióban. Úgy terveztük, hogy elférjen az  Andros, illetve VRO 47 kormányszárunk között, ahol védve van a sérüléstől és lopástól.
19.900 Ft
Az oldal tetejére