Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

e-bike

Utazás összecsukható kerékpárokkal

2023. 06. 16. 14:14:20

Ha szeretsz utazni és nem csak a napágyban feküdnél egész nyaralás alatt, akkor a Tern összecsukható kerékpárok egészen új lehetőségeket nyitnak számodra az aktív kikapcsolódáshoz. Sokkal egyszerűbben szállíthatod, mint egy normál kerékpárt és szuper túrákra, kellemes városnézésekre mehetsz el velük

Kerékpár szállítás elektromos autóval

2023. 06. 16. 14:06:20

Nemrégiben vásároltak nálunk egy városi összecsukható kerékpárt, amibe új tulajdonosa, a Bionix, (hátsó) elektromos agymotorját szereli majd be. Több gyártó modelljét is megnézte, de végül a Tern mellett döntött, mert az volt a legmerevebb, legmasszívabb kerékpár.

Elektromos kerékpár előnyei

2023. 06. 15. 08:35:39

Elektromos kerékpár előnyei: 6 ok arra, hogy miért válassz a Tern kerékpárt a mindennapi közlekedéshez, túrázáshoz.

Hogyan vásárolj e-bike-ot mindennapi közlekedéshez

2023. 06. 15. 08:30:26

Szóval úgy döntöttél elektromos kerékpárt vásárolsz a mindennapi közlekedéshez. Nagyon okos elhatározás! Válasz bölcsen és sosem fogod megbánni.

De hogy is kéne döntened? Az e-bike-ok óriás népszerűségnek örvendenek és a városi elektromos kerékpárok választéka végtelen. Kitalálni, hogy melyik a számodra legmegfelelőbb, nem is olyan egyszerű, mint korábban volt.

A legjobb megoldás, ha leszűkíted az opciókat egy előzetes netes kutatással, majd ellátogatsz a kereskedőhöz és személyesen is kipróbálod a kerékpárt. Egy minőségi e-bike jelentős beruházás. Biztosnak kell lenned, hogy a megfelelő kérdéseket teszed fel és pontosan tudod, hogy mik a számodra legfontosabb, nélkülözhetetlen tulajdonságok.

Ha helyesen csinálod, az első elektromos kerékpárod megváltoztathatja az életedet. Itt van 3 dolog, amit meg kell fontolnod, mielőtt e-bike-ot veszel.

5 kulcsfontosságú kérdés és válasz az elektromos kerékpárokkal kapcsolatosan

2023. 06. 15. 08:19:53

Nem számít hol élsz, valószínűleg észrevetted, hogy az e-bikeok népszerűsége robbanásszerűen nő és az elektromos kerékpárt hajtók tábora egyre nagyobb.

Mindenki részese az idősebbektől a fiatal családokig, a közlekedési és sport céllal kerékpározókig. Minimum egy országban, az elektromos kerékpárok eladása meghaladja a normál kerékpárokét.

Ha új vagy az ebike piacon, valószínűleg van pár kérdésed, mint a „igazán megérik az elektromos kerékpárok a felhajtást”? És „ez csak átmeneti fellángolás, vagy tartós lesz a népszerűségük”?

Olvass tovább, hogy megtudd a válaszokat, a legtöbbet felmerülő kérdésekre, az elektromos kerékpárokkal kapcsolatban.


 

5 ok arra, hogy lecseréld az autódat egy elektromos kerékpárra

2023. 06. 15. 08:14:44

Az autó mentes élet radikális ötletnek tűnhet. Legtöbbünk egy elképesztően autó centrikus kultúrában szocializálódott.

Ugyanakkor az ötlet, hogy le kéne cserélni a családi autót – vagy sokkal ritkábban használni – egyre többször merül fel. Amerikában például, 2010-2015 között, azon családok száma, akik nem használnak autót, 24 államban növekedett (az 50-ből).

Számos európai város tesz fontos lépéseket az autómentes létezésért, nem kis mértékben köszönhetően az elektromos kerékpárok és rollerek fejlődésének.

Kiderült, hogy nagyon sok embernek, az autó nélküli élet (vagy kevesebbet autózó) abszolút működőképes – különösképpen, ha egy e-bikeal helyettesíti a vezetést.


 

Elektromos Bicikli közlekedésre! Mennyit spórolhatsz?

2023. 06. 15. 08:06:18

Számos előnye van annak, ha normál, vagy elektromos bicikli a mindennapi közlekedési eszközöd.

Nagyon sokan mondják, hogy az egészségre és a környezetre való pozitív hatása megfizethetetlen.

De van egy olyan előnye is, aminek pontosan meg tudod határozni az értékét, ez pedig a megspórolt pénz. Mindegy, hogy normál, vagy elektromos bicikli, kiadásaid jelentősen csökkennek.

Elektromos teherkerékpár vs Autó/normál kerékpár

2023. 06. 14. 15:09:29

Miért nem terjedt el már jobban az elektromos teherkerékpár?

Pedig sokkal több esetben kiválthatnánk vele az autózást, mint egy normál kerékpárral! 

Melyik elektromos teherkerékpár lehet az igazi megoldás?

Miért Bosch elektromos motor van a Tern ebike-okban?

2023. 06. 14. 14:54:24

Mostanában többféle ebike-ot látsz a városban közlekedni vagy hétvégi kiránduláskor? Ha nem, valószínűleg hamarosan fogsz. Az ebike-ok népszerűsége robbanásszerű világszinten és rengeteg új modell kerül ki a piacra.

Ha új vagy az ebike témában, de szeretnél magadnak egyet, az opciók sokasága elbizonytalaníthat. Hogyan találhatod meg az óriás választékból a neked megfelelőt?

Szeretnénk egy egyszerű támpontot adni a választás elősegítése érdekében, ezért kezdjük az elektromos meghajtási rendszerrel. Az ebike-ok legfőbb alkatrésze az elektromos rendszere, -hiszen ettől lesz ebike- így első lépésként a motor gyártó kiválasztása jelentősen leszűkítheti a választási lehetőségeket.

Nem véletlenül kezdjük mi is ezzel elektromos kerékpárjaink tervezését. Mivel a sokoldalúság maximalizálása a célunk, az elérhető legjobb elektromos motorral kezdjük. Számunkra ez a Bosch elektromos motor. Ebből a cikkből megtudhatod, miért gondoljuk így.

Kompakt Teherkerékpár! A jövő?!

2023. 06. 14. 14:41:17
Ami a legtöbb embert ültetheti át az autóból kerékpárra. A kerékpár piaci trendek és már látható eladási statisztikák alapján nem is csupán csak jósolható, hanem nagy valószínűséggel kijelenthető, hogy a jövő egyik legnépszerűbb kerékpár kategóriája a kompakt teherkerékpár lesz. Ez az a típus, ami a legtöbb embert meggyőzheti arról, hogy érdemes kerékpárra váltani az autózás helyett a hétköznapokban is.
Az oldal tetejére