Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elektromos Összecsukható Kerékpár

Ha a legkisebbre összecsukható ebike-ot keresed akkor válaszd a Vektron elektromos összecsukható kerékpárt.

Ha alacsony váz átlépésű ebike-ot keresel, egyenes üléspozícióval, akkor  válaszd az NBD elektromos összecsukható kerékpárt.

Rendezés:

Vektron S10

A legkompaktabb elektromos összecsukható kerékpár, kategóriája állandó teszt győztese. Ez az eredmény, ha az egyik legjobb összecsukható kerékpár specialista összeáll az egyik legjobb elektromos motor rendszert gyártóval, a Bosch-al. A 10 mp-es összecsukás és kompakt méret sokkal egyszerűbbé teszi a szállítást és a tárolást. Nem kell kerékpár szállító és nincs lopás kockázat, mivel mindenhova be lehet vinni magunkkal. Élmény tekerni, kiváló társ túrázásra és mindennapi közlekedésre egyaránt.

(2)
1.599.000 Ft 1.399.000 Ft
13%

NBD P8i

Kifejezetten az idősebb korosztálynak -illetve olyanoknak akiknek a stabilitás és kényelem az első számú, esetleg fizikai korlátokkal rendelkeznek- készült ebike. Nagyon alacsony vázátlépési magasság és kényelmes geometria jellemzi.

1.599.000 Ft

NBD S5i

Kifejezetten az idősebb korosztálynak -illetve olyanoknak akiknek a stabilitás és kényelem az első számú, esetleg fizikai korlátokkal rendelkeznek- készült ebike. Nagyon alacsony vázátlépési magasság és kényelmes geometria jellemzi. A P8-as modellhez képest erősebb Bosch motorral és szíjhajtással szerelt.

1.899.000 Ft
Az oldal tetejére