Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elektromos Összecsukható Kerékpár

Ha a legkisebbre összecsukható ebike-ot keresed akkor válaszd a Vektron elektromos összecsukható kerékpárt.

Ha alacsony váz átlépésű ebike-ot keresel, egyenes üléspozícióval, akkor  válaszd az NBD elektromos összecsukható kerékpárt.

Rendezés:

Vektron S10

A legkompaktabb elektromos összecsukható kerékpár, kategóriája állandó teszt győztese. Ez az eredmény, ha az egyik legjobb összecsukható kerékpár specialista összeáll az egyik legjobb elektromos motor rendszert gyártóval, a Bosch-al. A 10 mp-es összecsukás és kompakt méret sokkal egyszerűbbé teszi a szállítást és a tárolást. Nem kell kerékpár szállító és nincs lopás kockázat, mivel mindenhova be lehet vinni magunkkal. Élmény tekerni, kiváló társ túrázásra és mindennapi közlekedésre egyaránt.

(1)
1.599.000 Ft

NBD P8i

Kifejezetten az idősebb korosztálynak -illetve olyanoknak akiknek a stabilitás és kényelem az első számú, esetleg fizikai korlátokkal rendelkeznek- készült ebike. Nagyon alacsony vázátlépési magasság és kényelmes geometria jellemzi.

1.599.000 Ft

NBD S5i

Kifejezetten az idősebb korosztálynak -illetve olyanoknak akiknek a stabilitás és kényelem az első számú, esetleg fizikai korlátokkal rendelkeznek- készült ebike. Nagyon alacsony vázátlépési magasság és kényelmes geometria jellemzi. A P8-as modellhez képest erősebb Bosch motorral és szíjhajtással szerelt.

1.899.000 Ft
Az oldal tetejére