Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tern Verge - Fitness Összecsukható Kerékpár

Elsőként tekerni - egy Verge fitness összecsukható kerékpár nyergében

A ránézésre is gyönyörű, hajlított Verge váz forma nem az egyetlen kiemelkedő tualjdonsága. A Verge három dolgot jelent egyben: stílus, sebesség és kivételes komfort. Mindezt egy kompakt csomagban. Innovatív dizájn megoldások teszik a Verge modelleket olyan gyorsnak, ahogyan kinéznek. Elsőnek lőhetsz ki a lámpától és mindenki előtt fogsz tekerni.

Sebességre tervezve

A Verge fitness összecsukható kerékpár eljuttat A-ból B-be, méghozzá nagyon gyorsan. Számos innováció maximalizálja a teljesítményt: 451-es kerekek, erős hidroformált váz, aerodinamikus T-Tuned geometria és extra széles váltó áttétel a hegyek megmászásához, illetve hosszú egyenesekhez. Minden modell hidraulikus tárcsafékkel van szerelve, a biztos megállásért, nagy sebességről is.

Gyors összecsukás

A Verge fitness összecsukható kerékpár 451-es kerekei extra gyorsaságot adnak, de elég kicsik ahhoz, hogy kevesebb, mint 10 másodperc alatt összecsukva, kompakt méretű csomag lehessen. Így könnyedén mindenhova magaddal viheted. Tedd be a kocsi csomagtartójába, szállj fel vele tömegközlekedésre, rakd be az irodában az íróasztal alá és ne aggódj többet, hogy szabadtérről ellopják.

Kivételes komfort és stabilitás

A gyors tekerés jó érzéssel kell hogy eltöltsön. Ezért priorizáltuk a komfortot és stabilitást, mikor megalkottuk a Verge modelleket. A Verge egyedi T-Tuned geometriája és merev hidroformált váza teszi a tekerést ugyanolyan stabillá, mint egy normál kerékpáron. Az állítható kormány pedig lehetővé teszi a tökéletes pozíció beállítását.

Verge-exceptionalcomfortandstability

Miért a Tern Verge?

Tern összecsukható technológia

Egy kiemelkedő teljesítményű kerékpár tervezése, ami ráadásul összecsukható, igényel pár egyedi megoldást. Olyan szabadalmaink teszik ezt lehetővé, mint az Andros kormányszár, Phisys 3D Kormány és OCL+ Váz kapcsolódás.

Physis Kormány - A Tern versenyelőnye

Minden Verge modell Physis 3D kormánnyal érkezik. Ez egy olyan egyedi technológia, ami lehetővé teszi a gyors összecsukást és növeli a stabilitást oly módon, hogy gyakorlatilag megszűnteti a kormány hajlását.

Egy vázméret mindenkinek

Testreszabható különböző magasságú kerékpárosoknak. Megfelelő helykínálat, állítható ülés, illetve kormány magasság.

Kiegészítők sokasága

Széles körű kiegészítőink között megtalálsz mindent, amire szükséged lehet. Táskától a kosárig és kerékpárzsákig, minden a sokoldalú felhasználáshoz.

Az oldal tetejére