Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tern Vektron - Összecsukható Elektromos Kerékpár

Tekerd, hajtsd össze, használd ki a kompakt méret előnyeit.

A Vektron az összecsukható elektromos kerékpár kategória legjobbja. Elfér a csomagtartóban és beltéren tárolhatod, pl. az irodában – elfér egy íróasztal alatt. Ezzel a lopás kockázat is kizárva. Az emelkedők és a nagy távolság már nem lesz többé probléma az elektromos rásegítés és a közlekedési eszközök kombinálhatósága miatt.

Kategóriája legjobbja

Számtalan szakértői teszt jelent már meg és a végeredmény mindig ugyanaz: a Tern Vektron a legjobb összecsukható ebike a piacon. Tovább fejlesztett vázzal, Bosch motorral és számtalan kiegészítővel, a Tern Vektron könnyedén csábít át két kerékre az autó használata helyett.

Gurítható

Miután összecsuktad, könnyedén guríthatod a Vektront. Az új dizájn ráadásul lehetővé teszi a függőleges parkolást, hogy még könnyben támaszthasd le, majd indulhass tovább.

Jobb tekerni

Vannak más összecsukható ebike-ok is, de egyik sem nyújt olyan tekerési élményt, mint a Tern Vektron. A Vektron merev, stabil, jól irányítható – még sok csomaggal megpakolva is. Menj el egy próbakörre, hogy érezd a különbséget.

"Olyan tekerni mint egy álom - egyik összecsukható ebike-hoz sem hasonlítható, amit próbáltam." - Electrek

Messzebbre jutsz

Szálj fel a Vektronnal a vonatra, vagy egyéb tömegközlekedsére és nem lesz többé gond a nagy távolság sem – ha az agglomerációból ingázol például. Ráadásul jelentősen fel is gyorsíthatod a menetidőt.

Egy vázméret

A Vektronnak alacsony átlépésű váza van és pár másodperc alatt -szerszámok nélkül- testreszabható 145-195 cm magassághoz. Így a családon belül is többen használhatják.

Gyerek kompatibilis

Ennél még sosem volt nagobb élmény az iskolába menet! A vázba integrált Atlas V Rack™ csomagtartó kompatibilis a Thule Yepp Maxi , illetve Nexxt Maxi gyerekülésekkel, adapter használata nélkül.

Hosszútávra tervezve

A filozófiánk, hogy a lehető legtovább használható kerékpárokat építsük. Úgy tervezzük meg a bringáinkat, hogy szervizelhetőek és biztonságosak legyenek. A végeredmény minden esetben egy olyan jármű, amit éjjel-nappal használhatsz. Ezekhez pluszban -támogatásként- ott vannak a helyi Tern képviselők és a 10 éves garanciánk.

Miért számít annyira a biztonság?

Szigorú tesztelés

A Vektron teljesítette a szigorú, pedelec e-bike-okra vonatkozó, európai biztonsági előírásokat. Az erről szóló tanúsítvány az EN 15194, az EFBE Prüftechnik GmbH által, amely Európa egyik vezető teszt laboratóriuma.

UL tanúsítvány

A Vektron Bosch motor rendszere és akkumulátora UL-2849 certifikációval rendelkezik. Alapos biztonsági teszteket végeztek az esetlegesen felmerülő veszélyekre vonatkozólag.

Szakértők által tervezve és építve

A Vektronodat szakértő szereli össze és állítja be, aki elvégzi a szükséges biztonsági ellenőrzéseket, mielőtt átadná Neked.  

Miért válaszd a Tern Vektron-t?

Tern összecsukható technológia

A szabadalmaztatott Andros állítható kormányszár, Physis 3D lecsukható kormány és OCL+ váz kapcsolódás elképesztően erős, merev, könnyen használható és szervizelhető.

250 Watt - megbízható erő

A Bosch motorral szerelt Vektron 25 km/h-ig repít, finoman működő, halk rásegítéssel.

Nincs "hatótáv para"

A Bosch Powerpack akkumulátorral akár 130 km-es hatótáv is elérhető. A kerékpáron zárral rögzül, hogy ne lehessen lelopni. Kulcssal pedig kivehető, hogy kényelmesen, beltéren tölthesd.

Sötétben is biztonságban

A Vektron integrált lámpákkal felszerelt elöl és hátul, így látnak Téged és Te is látsz. A lámpákat a Bosch akkumulátor táplálja, szóval sosem kell többé a külön töltéssel bajlódnod. Elöl a tovább fejlesztett Valo Direct világít 30%-al nagyobb teljesítménnyel.

Kiváló fékerő, nedves időben is

A hidraulikus tárcsafékeivel a Vektron biztonságos tekerést tesz lehetővé. Kiváló fékerő mellett, minimális (egy ujjas)fékezéssel állíthatod meg a bringát akár esőben, hóban, sárban.

Erős és merev csomagtartó

Magaddal viheted minden holmidat kényelmesen. A masszív integrált hátsó csomagtartóval -27 kg teherbírású- a Vektron kiválóan irányítható marad, maximális terhelés mellett is. Az Atlas V Rack™ csomagtartó KLICKfix kompatibilis és úgy terveztük, hogy adapter nélkül, egyszerűen használható legyen a Thule Yepp Maxi és Nexxt Maxi gyerekülésekkel.

Az oldal tetejére