Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tern Quick Haul - Kompakt Cargo Ebike

Mindenre képes!

A Tern Quick Haul kompakt cargo ebike készen áll a mindennapi feladatok ellátására. Gondolj rá úgy, mint az ebike-ok multi-szerszámára: kompakt és könnyen irányítható méret, mégis többre képes, több feladatra használhatod mint egy átlagos kerékpárt.

Mindennapi használatra terveztük

A Quick Haul cargo ebike lehetővé teszi, hogy kerékpárral intézd dolgaid. Praktikus, egyszerű és élményteli, szóval minden nap ezt akarnád használni. Gyerekek és csomagok könnyű szállításához lett tervezve, kiemelkedő felhasználói élmény mellett. A kompakt méret egyszerűbbé teszi a tárolását és szállítását.

Szükséges csomaghely és terhelhetőség

A legtöbb városi kerékpáron található rövid, kis kapacitású hátsó csomagtartó limitálja, hogy mennyi mindenre használhatod a bringádat (és az autóhasználat felé sodor). A kompakt elektromos teherkerékpár kategória, amibe a Quick Haul tartozik, extra hosszú csomagtartóval és 50 kg terhelhetőséggel sokkal több mindenre ad lehetőséget: nagybevásárlás, vagy a gyerek iskolába szállítása. Az első csomagtartót is használva akár egyszerre a kettőt.

Moduláris - Tesreszabható

Válassz számtalan kiegészítőnk közül és alakítsd Quick Haul teherkerékpárod az életednek megfelelően. A kiegészítők ökoszisztémája testreszabhatóságot kínál a mindennapi közlekedéshez, gyerekszállításhoz, kutyaszállításhoz, ügyintézéshez stb.

Könnyen megosztható

Amikor autót veszel természetes, hogy azt tudja majd használni az egész család. Ugyanez kellene hogy igaz legyen egy ebike esetében is. Ezért szereljük a Quick Haul-t állítható kormány és nyereg magassággal. Így testreszabható 160-195 cm magassághoz. Alacsony termetű vagy? Nem gond. A Quick Haul 145 - 180 cm magassághoz is beállítható, ha a rövidebb nyeregcsővel van szerelve (350 mm).

Élmény tekerni

A Quick Haul a verhetetlenül finom működésű Bosch motorral van szerelve, melyhez stabil, jól irányítható geometria párosul. Az eredmény: egy ebike, amit olyan jó használni, mint amennyire praktikus. A kormány kényelmes üléspozíciót kínál ahhoz, hogy a mindennapi feladataid mini kalandokként élhesd meg.

Biztonságos és megbízható

Az a filozófiánk, hogy tartós, sokáig használható kerékpárokat építsünk, nem pedig rövid idő alatt hulladékká váló termékeket. Azzal a céllal indítjuk a tervezést, hogy szervizelhetőek és biztonságosak legyenek a kerékpárjaink. Végeredményében pedig olyan megbízható termékek, melyek alkalmasak a mindennapi használatra. Mindezek mögé pedig helyi szervíz hátteret, támogatást és 10 éves garanciát teszünk.

Miért olyan fontos a biztonság?

EFBE által tesztelt

Az EFBE Prüftechnik GmbH (egyike az európai vezető teszt laboroknak) tesztelte a Quick Haul vázát, villáját és kormányát, hogy biztosan bírja a 150 kg-os maximum terhelhetőséget és nyugodt szívvel használható maximum terhelés mellett is nap mint nap. 

UL tanúsítvány

A Quick Haul Bosch motor és akkumulátor rendszere UL-2849 certifikációval rendelkezik. Szigorúan tesztelték a biztonságos használat érdekében.

Szakértők által építve

Quick Haul kerékpárod nagy odafigyeléssel, szakértők által lett építve és beállítva, akik minden szükséges biztonsági ellenőrzést elvégeznek az új kerékpár átadása előtt.


Miért a Quick Haul cargo ebike?

A MEGFELELŐ ESZKÖZ MINDENNAPI FELADATAIDHOZ!

Több hely a csomagoknak

Masszív, extra hosszú hátsó csomagtartójával és opcionális első csomagtartójával a Quick Haul 400%-al többet tud elvinni, mint egy átlag városi kerékpár.

A legjobb babáknak és nagyobb gyerekeknek

A hátsó csomagtartóra gyerekülés, vagy nagyobb gyerekeknek is megfelelő ülés helyezhető. Az alacsony súlypont miatt stabilabb marad a kerékpár gyerek szállítása közben. Több információért az ajánlott gyerek (utas) magasság és súly határokhoz nézd meg a Passenger System Útmutatónk.

Egyedi konfigurációk

Alakítsd ki a tökéletes felszereltséget rengeteg kiegészítőnk segítségével. Könnyedén cserélgetheted is a gyerek, kutya, bevásárlás stb. szállítására megfelelő opciókat.

EGYSZERŰEN JOBB TEKERNI!

Bosch elektromos motor

A Bosch Active Line Plus, vagy Bosch Performance Line motor rendszer kiváló teljesítményt és felhasználói élményt nyújt, kiemelkedő megbízhatóság mellett.

Jobb Stabilitás

A hosszabb tengelytáv és az alacsonyabb súlypont az átlag városi kerékpárokhoz képest, stabilabb vezethetőséget nyújt, különösen akkor, ha csomagokat is szállítasz.

Alacsony vázátlépés

Nagyon alacsony, 490 mm-es vázmagassága sokkal egyszerűbbé teszi a fel-, illetve leszállást. Akkor is, ha csomagokat viszel, ráadásul a hölgyeknek szoknyában is egyszerűbb lesz.

MINDIG KÉSZENLÉTBEN ÁLL!

Könnyű tárolni

A Quick Haul függőlegesen tolható és letámasztható, hogy kis helyekre is beférjen (pl. liftbe). A helyigénye kb. akkora, mint egy ruha fogasnak.

Könnyen irányítható

A Quick Haul rövidebb, mint egy átlag kerékpár, ezért könnyebben manőverezhető a városi forgalomban, szűk, zsúfolt helyeken.

Az egész család használhatja

A nyeregcső és a Speedlifter kormányszár állítható magassága (szerszám nélkül, pár másodperc alatt) egyszerűen lehetővé teszi, hogy egy kerékpárt használjon a család, vagy megoszthasd a barátokkal, kollágákkal.

Az oldal tetejére