Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tern Node - Nagykerekű Összecsukható Kerékpár

Nagykerekű összecsukható kerékpár: amikor a komfort és a praktikum találkozik

A Node modellek azoknak készülnek, akik mindent akarnak: az összecsukhatóság praktikumát és a nagy méretű kerekek komfortját. A Node modellek a holland városi biciklik kényelmét adják, de pár másodperc alatt kis méretűre csukhatóak, hogy egyszerűen szállíthasd és tárolhasd.

Készen az igazi kihívásokra

A mindennapi kihívások, mint a gyors bevásárlás, esős napok és kátyús utak sem jelentenek problémát a Node nagykerekű összecsukható kerékpár modelleknek. Széles váltó áttétel, ballonos gumik és csomagtartók teszik kényelmessé a tekerést. A sárvédők és az integrált világítás pedig megoldja az időjárás és fényviszonyok okozta kihívásokat.

Kompakt kényelem

A normál kerékpár méretekhez képest a Node 10 mp alatt kis méretűre csukható. Elég kompakt ahhoz, hogy elféjen a kocsi csomagtartójában, vagy felvihesd a vonatra és hogy sokkal kisebb helyet foglaljon a lakásban, vagy az irodában. Szabadságot ad sokoldalúsága, mivel több helyre magaddal viheted és nem kell az utcán hagyd, félve attól, hogy ellopják.

Komfort nagy kerekeken

24 colos kerekekkel, hátra hajlított kormánnyal és ballonos gumikkal a Node modellek olyan kényelmesek, mint egy holland városi kerékpár. Egy Node nyergében a forgalomhoz képest magasan, egyenes háttal, magabiztosan közlekedhetsz. Az extra merevségű váznak köszönhetően, mintha nem is egy összecsukható bicikli nyergében ülnél.

Miért a Node?

Tern összecsukható technológia

A nagykerekes tekerési élmény elérése, plusz a gyors kompakt méretre csukhatóság, igényel néhány egyedi megoldást. Olyan szabadalmaink teszik ezt lehetővé, mint az Andros kormányszár, Phisys 3D Kormány és OCL+ Váz kapcsolódás.

Egy vázméret testre szabható a legtöbbeknek

Egy vázmméret különböző magasságú embereknek testreszabható az állítható nyereg, illetve Andros kormányszár (Node D8 és D7i bicikliken) segítségével. Ráadásul pár másodperc alatt, szerszám nélkül megtehető.

Kiegészítők sokasága

Széles körű kiegészítőink között megtalálsz mindent, amire szükséged lehet. Táskától a kosárig és kerékpárzsákig, minden a sokoldalú felhasználáshoz.

Az oldal tetejére