Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tern NBD - Elektromos Kerékpár

Tekerem első látásra!

Méretében kicsi, a mosoly amit arcodra csal viszont óriási. Az NBD egy nagyon stabil, extra alacsony átlépési magasságú e-bike. Kényelmes és kezes, ahogy azt a kedvenc kerékpárodtól elvárnád. Ha egy olyan e-bike-ot keresel, amivel bevásárolhatsz, kirándulhatsz, vagy közös kalandokra mehetsz gyermekeddel, unokáddal, az NBD kiváló partnered lesz benne.

Egyszerű vezetni

Az NBD a legkönnyebben megszokható és irányítható kerékpár a bizonytalanabb bringásoknak is. Manőverezése az utcákon, bicikliutakon, vagy akár parkokon keresztül gyerekjáték, köszönhetően az extra alacsony súlypontjának. Magabiztos kontroll menet közben, a le- és felszállás pedig a lehető legkényelmesebb az extra alacsony vázátlépésnek köszönhetően (gyereket szállítva is).

Könnyen megosztható

Az NBD állítható kormánymagassággal rendelkezik, melyet mindössze pár másodperc alatt testreszabhatunk, szerszám nélkül. 147-190 cm magasságúaknak testreszabható. Így akár családon belül is megosztható.

Megfelelő az átlagtól eltérőeknek is

Az NBD a geometriát helyezi előtérbe. Nemcsak átlag testalkatú és képességűeknek, hanem az átlagosnál alacsonyabb, vagy valamilyen mozgáskorlátozással előknek is megfelelő. Mindez köszönhető az egyedi vázkialakításnak és geometriának.

Kényelmes, amennyire csak lehet

Ergon markolatokkal, enyhén hajlított kormányon. Egyenes üléspozícióval és állítható magasságú kormánnyal az NBD a legkényelmesebb kerékpárunk. Ehhez jönnek a ballonos gumik és a rugós nyeregcső, hogy a rossz utakat kisimítsák.

Biztonságos és megbízható

Az NBD a kíváló minőség nyugalmát hozza, tudva hogy a váz, a villa, a motor és az akkumulátor is szigorú teszteléseken mentek át. Megfelelnek, sőt meg is haladják az átlag minőségi sztenderdeket. Az egyenes üléspozíció miatt, jól látható a forgalom (az autók felett is) és jobb láthatóságot is nyújt a kerékpárosnak a forgalomban.

EFBE által tesztelt

Az EFBE Prüftechnik GmbH által tesztelt NBD igazoltan 140 kg terhelhetőségű és nyugodt szívvel használható maximum terhelés mellett is nap mint nap. 

UL tanúsítvány

Az NBD Bosch motor és akkumulátor rendszere UL jóváhagyással rendelkezik. Szigorúan tesztelték a biztonságos használat érdekében.

10 év garancia

Hosszú távra építjük kerékpárjainkat, garanciával támogatva. A Tern Care programba való regisztrációval 10 év garanciát nyújtunk a vázra és a villára.

Egyszerű szállítás

A Flatfold, azaz a laposra összecsukhatóság lehetővé teszi, hogy az NBD-t autóban, vonaton könnyedén szállíthassuk. Pár másodperc alatt lapos, kompakt méretűre csukható össze.

Egyszerűen beltéren tárolható

Az NBD-t függőlegesen is tárolhatjuk, sőt guríthatjuk ebben a pozícióban, hogy beférjen a liftbe és kisebb helyet foglaljon a szobában, ha lakáson belül tárolnánk.

Oszd meg a kalandot

Kis gyereked van? Vidd el magaddal biciklin. A megfelelő váz dizájn és 27kg-os terhelhetőségű Gaia csomagtartó lehetőséget ad sok típusú gyerekülés felszerelésére. Menet közben, az alacsony súlypontbak köszönhetően, sokkal jobban irányítható marad a bringa. A legjobb ahogy felszállhatsz a bringára. Nem kell lábat "átlendíteni", csak egy kényelmes lépés és máris nyeregben vagy.

Tudj meg többet

Miért az NBD?

TÉNYLEG MINDENKINEK JÓ!

SimpleStep dizájn

Az NBD váz formája nagyon egyszerűvé teszi a le- és felszállást, a kényelmes tekerést és hogy lerakd a lábad a piros lámpánál - akkor is amikor sok csomagot viszel, vagy a gyermekedet.

Extra alacsony, extra hosszan

Szuper alacsony és hosszú átlépésű váz (39 cm), azaz csak egy kényelmes lépés a felszállás és indulás.

A legtöbbeknek testreszabható

Az állítható magasságú Andros kormányszár teszi egyedelileg testreszabhatóvá az NBD-t. Mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb pozíciót. Amikor odaadnánk a bringát Nagyapának, Ő is másodpercek alatt beállíthatja magának.

TÉNYLEG ENNYIRE KÉNYELMES!

Ergonómikus kormány

Hajlított kormány, Ergon markolatokkal teszi a lehető legkényelmesebbé a kormányzást. A döntött nyeregcsőnek köszönhetően, még az alacsonyabbaknak is jobban leérjen a lábuk megálláskor.

RideEasy rugós nyeregcső

Az állítható rugós nyeregcső a kisebb termetű bringásoknak is kisimítja az utat, extra kényelmet kínál.

Levegő párnás ballonos gumik

Nincs szükség extra technológiára - a levegő rugózás adottság és már be van építve a gumikkal. A Schwalbe széles, ballonos gumijai nagyon kényelmes tekerést kölcsönöznek, mert jellentősen csökkentik az út miatti rázkodásokat.

"Lábbarát" pedálok

A pedál felülete extra nagy, hogy nagyobb stabilitást adjon a lábnak. A lábfej természetesen és biztosan illeszkedik a pedál homorú alakjához. Ezen kívül továbbfejlesztett, minden cipőhöz jól tapadó felülete is van.

TÉNYLEG ENNYIRE NAGYSZERŰ!

Bosch motor

A lehető legjobb szerviz háttér mellett, a Bosch rendszer erős, hatékony, finom működésű és nagyon csendes.

Bosch Intuvia kijelző

A nagy kijelző egyszerűbb információ leolvasást teszt lehetővé. Ráadásul levehető, így magaddal viheted, ha lezártad kerékpárod.

Karbantartás mentes szíjhajtás

Az NBD S5i Gates szíjhajtással van szerelve a tartósság, egyszerű karbantartás, finomabb és halkabb működés érdekében.

Könnyen hozzáférhető beépített zár

Az Abus zár a hátsó kerék tetejére van szerelve, hogy le se kelljen nagyon hajolni a lezáráshoz. Még egyszerűbbé teszi a használatot, hogy csak 1 kulcs kell a lakathoz és az akkumulátorhoz.

Az oldal tetejére