Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tern Link - Összecsukható Kerékpár

A legjobb megoldás közlekedésre

A Link összecsukható kerékpár modell család egyszerű céllal lett megtervezve: kényelmesen, hatékonyan és praktikusan eljuttasson oda, ahova menni akarsz. A Link modellek kicsire csukódnak össze, hogy egyszerűen, biztonságos helyen tárolhassuk őket, miközben stabil, kényelmes tekerést biztosítanak. Tekerd végig az utad, vagy kombináld az autóddal, tömegközlekedéssel - a Link mindkét esetben kiváló partnered lesz.

Mindenhova magaddal viheted

A Tern Link összecsukható kerékpár modellek 10 mp alatt csukódnak össze kompakt méretűre, hogy elférjen az íróasztal alatt az irodában, vagy az előszoba szekrényben otthon. Beférjen az autó csomagtartóba, vagy felszálhass vele tömegközlekedésre és sose kelljen az utcán hagyni, félve hogy ellopják.

Kiegészítők Széles Választéka

A Tern Link összecsukható kerékpár modellekhez elérhető minden extra, ami a praktikus és kényelmes használathoz kellhet. Vinned kell a cuccaid? Nem probléma. Minden modellhez van hátsó csomagtartó rögzítő hely, vagy már alapfelszereltség. A legtöbb modellhez pedig első csomagtartót is szerelhetsz. Sárvédők és integrált világítás szintén elérhető.

Kényelmes városi tekerés

A Tern Link összecsukható kerékpár modellek egyszerűvé és élvezhetővé teszik a városi közlkedést. Széles áttétel teszi könnyebbé az elindulást és az emelkedők megmászását. A kis kerék pedig kiváló fordulékonyságot biztosít a zsúfolt városi környezetben. A hosszú tengelytáv és merev konstrukció biztosítja a stabilitást, így nem is érzed, hogy összecsukható kerékpáron ülsz.

Miért a Tern Link?

Tern összecsukható technológia

A szuper stabil váz, ami egyben gyorsan kompakt méretűre csukható, igényel néhány egyedi megoldást. Olyan szabadalmaink teszik ezt lehetővé, mint az Andros kormányszár, Phisys 3D Kormány és OCL+ Váz kapcsolódás

Egy vázméret mindekinek

Egy vázméret különböző magasságú embereknek testreszabható a teleszkópos nyeregcső és teleszkópos, vagy Andros állítható kormány magasság segítségével. Ráadásul mindez pár másodperc alatt, szerszám nélkül megtehető.

Kiegészítők sokasága

Széles körű kiegészítőink között megtalálsz mindent, amire szükséged lehet. Táskától a kosárig és kerékpárzsákig, minden a sokoldalú felhasználáshoz.

Az oldal tetejére