Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tern GSD - Elektromos Cargo Kerékpár

Cargo kerékpár kapacitás, normál kerékpár méretben.

200 kg maximum terhelhetőségével a GSD elektromos cargo kerékpár készen áll arra, hogy helyettesítse az autódat. Szállíthatsz vele 2 gyereket, plusz bevásárlást, vagy rengeteg csomagot - de így is csak olyan hosszú, mint egy normál kerékpár.  Beépített dupla akkumulátoros rendszere van, hogy egész nap tekerhess és olyan helytakarékos tulajdonságai, mint a FlatFold összecsukhatóság, vagy a függőleges parkolás, hogy elképesztően egyszerű legyen használni.

Családi Jármű

Utasszállító rendszerünk elemei közt biztosan megtalálod, amire szükséged van - most és 5 év múlva is. Vigyél két kisgyereket gyerekülésben és kövesd hogyan növik ki, majd nőnek bele a Clubhouse kiegészítőbe. Vidd el párodat a Captain's Chair kiegészítővel és majd örökítsd meg egy szelfivel, mikor gyermekeddel már cseréltek és Ő visz majd Téged, egy GSD elektromos teherkerékpáron.

Egy vázméret mindenkinek.

A GSD szerszám nélkül, pár másodperc alatt állítható kormányával, 150-195 cm magasságú embereknek testreszabható elektromos teherkerékpár, azaz könnyedén használhatja mindenki egy családon belül. A továbbfejlesztett váz geometria, a döntött üléscsővel és magasabb kormánnyal azonban nem csak kiváló testreszabhatóságot, hanem még kényelmesebb ülés pozíciót is jelent.   

Rengeteg Csomag

A GSD elektromos teherkerékpár azzal a céllal készült, hogy illeszkedjen az életedhez, még ha sok cuccod is van. Kiegészítőink között széles választékban találsz csomagtartókat, hogy biztonságosan és stabilan szállíthasd csomagjaid. Eddig talán nem gondoltál rá, hogy kerékpárral menj el nagybevásárolni, hozd haza az új háztartási gépet, vagy növényeket a kertedbe - de most már fogsz. 

Egyszerű használhatóság

A GSD cargo ebike egyedi geometriája biztosítja az extra stabil tekerést, függetlenül attól, hogy mit viszel (vagy mennyire mocorognak a gyerekeid hátul). Az alacsony súlypont az alacsonyabb kerékpárosoknak is magabiztos kezelhetőséget nyújt, nehéz csomagok esetén is. Az alacsony átlépésű váz pedig könnyeddé teszi a le és felszállást. Pluszban azt is elértük, hogy könnyebben leérjen a lábad, mikor meg kell állni a pirosnál. 

Szikla szilárd

Nehéz csomagok (vagy a gyerekek) fel és lepakolása nem mindig egyszerű dolog, ezért megalkottuk az Atlas Lockstand kerékpár kitámasztót. Elképesztően erős és stabil kitámasztó, ami automatikusan záródik a helyére, gombnyomásra. Amikor készen állsz az indulásra, csak nyomd meg a kioldó kart és gurulj előre.

Bosch elektromos motor

Minden GSD elektromos teherkerékpár mostantól a kategória legjobb Bosch Cargo  Line motorját kapja, ami 85nm nyomatékra képes az egyenletes, normál kerékpározáshoz hasonlatos tekerési élményhez és 400%-os rásegítést tud, hogy a komoly emelkedők se jelentsenek gondot. Ehhez jön még a Bosch kiemelkedő szerviz háttere és szakértelme, mellyel biztos lehetsz benne, hogy megbízható ebike motor rendszer szolgál majd hosszú éveken keresztül.

Egyszerű szállítás

Úgy gondoljuk a GSD segít majd helyettesíteni az autódat az esetek többségében, de vannak olyan helyzetek, amikor az autó és a GSD együttes használata a legjobb megoldás. A GSD-t pár másodperc alatt 1/3 térfogatára csukhatod össze. Betehetsz egy, vagy akár kettő (!) GSD-t egy közepes egyterűbe (vagy egyéb családi autóba) így nem kell bajlódni a drága és körülményes kerékpár szállítókkal. 

Tárolás kis helyen

Egy normál kerékpár rengeteg alapterületet vesz el és nehéz kis lakásban tárolni, nem beszélve, hogy a liftbe se mindig, vagy nehezen fér be. Megoldottuk ezt a problémát úgy, hogy a GSD-t függőlegesen lehet tárolni, azaz annyi helyet foglal,  mint egy nagyobb növény - tökéletes kis lakásokba és liftekbe.

Tesztelt Teherbírás

Az EFBE Prüftechnik GmbH egyike Európa vezető kerékpár teszt laborjainak. Tesztelték a GSD vázát és villáját, 200 kg-os terhelésig, brutálisan alapos előírásaik mellett, melyek megfelelnek, sőt meg is haladják az új Német teherkerékpár sztenderdet. 

Miért csináltuk?

A mindennapi közlekedési szituációk elképesztő mértékű terhelésnek teszik ki a teherkerékpárokat. Saját felelősségünknek tekintjük, hogy biztonságosan szállíthasd a számodra legfontosabb dolgokat, embereket. Ezért vetettük alá a GSD vázát és a villáját a legszigorúbb tesztnek.

Hogy csináltuk?

Összeálltunk az EFBE-vel, hogy keresztül vigyük a GSD-t az EFBE Tri-Teszten, ami a legújabb (2020) Német cargo kerékpár biztonsági sztenderden alapul.  Hogy sikerült a Tri-teszt: a GSD váz 10x-esen meghaladta az élettartam és 3x-osan az erőhatás tesztjét egy tipikus kerékpár váznak.

Szeretnél többet is tudni?

Ha érdekel minden részlet, nézd meg a cikket lent. Mindent megtudhatsz arról, hogyan teszteljük kerékpárjainkat - onnan, hogy mit csinálunk házon belül, addig, hogy hogyan társulunk megbízható laborokkal, mint az EFBE, hogy megtalálják a gyenge pontokat dizájnjainkban. 

HOGYAN TESZTELJÜK KERÉKPÁRJAINKAT 


Miért a GSD elektromos teherkerékpár?

SZUPER MASSZÍV

Erősebb, Merevebb váz

A GSD mindig is nagyon erős volt, de most még masszívabbá tettük, a jobb tekerési élményért. A még merevebb váz megelőzi a billegést és csavarodást, nagyon nagy súly szállítása esetén is.

Bosch Cargo Line Motor

Egy erőteljes motor, amivel meg sem kottyan a meredek emelkedő, nehéz csomagokkal. Természetes tekerési érzet az akár 85 nm nyomaték és 400%-os rásegítés mellett.

Atlas Kitámasztó

A legjobb kategóriájában. Egyedi, automata rögzülés és távirányítós kiengedés a biztonságos és egyszerű fel és lepakoláshoz.

Atlas Kerekek

A GSD kerekei lehet, hogy kicsik, de elég erősek ahhoz, hogy a nagyon nagy súlyt is elbírják . Egyedi tervezés, a GSD modell 200kg-os maximális teherbírásához.

CSOMAGSZÁLLÍTÁSRA KÉSZ

Combo Mount Rögzítés

Rögzíts első csomagtartókat, vagy egyebeket a robosztus Combo Mount rögzítési pontokhoz. Mivel a vázhoz csatlakozik (és nem a villához), a súly nem fogja befolyásolni a kormányzást.

Utánfutó Rögzítés

Egyszerű használni, biztos és úgy lett optimalizálva, hogy megelőzze az utánfutó dőlését. Kompatibilis a Thule, Burley és Weber utánfutókkal, nincs szükség adapterre.

Integrált alsó támaszok

A masszív, integrált alsó támasz alátámasztást ad a csomagoknak, vagy lábtámaszt az utasoknak. Nagyon nagy méretes csomagot kell vinned? Add hozzá a Sidekick Wide Decks - alátámasztást szélesítő - kiegészítőnket plusz támasz felületért és kapacitás növelésért.

Kiegészítők ökoszisztémája 

Használd ki a legjobban a vázba integrált hátsó csomagtartó elképesztő erősségét és a robosztus Combo Mount első rögzítési pontot a hozzájuk tervezett kiegészítőkkel. Mindegy hogy csomagot, vagy utast szállítanál, mindenre van megfelelő kiegészítőnk.

KÉNYELMES

Alacsony Váz Átlépés

A tovább fejlesztett váz geometria még kényelmesebbé teszi a GSD-t, különféle magasságú embereknek egyaránt. Az új nyeregcső szög és magasabb kormány jobb testreszabhatóságot nyújt és egyenesebb hátú üléspozíciót. Ráadásul jobban leér a lábad is, amikor meg kell állni. 

Egyedi Teleszkópos Villa

Speciális teleszkópos villát terveztünk, hogy még kényelmesebb legyen a tekerés, még jobban kontrollálható és biztonságosan manőverezhető legyen a GSD, még a maximális 200kg-os max. terhelés mellett is. 

Rugós Nyeregcső 

Cane Creek Thudbuster rugós nyeregcső az extra kényelemért. Szerszám nélküli állítás teszi lehetővé, hogy a különböző súlyú kerékpárosok is gyorsan testreszabhassák maguknak. (LX felszereltségű GSD kerékpárokon)

Andros Stem - Állítható Kormányszár

Az egyedi Andros Stem állítható kormányszárral testreszabhatod a magasságát és dőlésszögét a kormánynak. Pár másodperc alatt, szerszám nélkül, kényelmes üléspozíciót állíthatsz be, nem számít magas, vagy alacsony vagy.

BIZTONSÁGI FELSZERELÉSEK

RearStop Féklámpa

Tudasd a mögötted jövőkkel, hogy fékezel és tartság a távolságot. Mindig világít (éjjel, nappal), plusz fokozott láthatóság oldalról is.

Ignis Első Lámpa

Este, vagy rossz időben kell hazatekerned? Nem kell aggódni. A 700 lumenes első lámpa extra láthatóságot ad, nagyon világos és széles fénysugárral. Az érintésre kapcsolható reflektorral pedig még jobb láthatóságot érhetsz el. (LX felszereltségű GSD kerékpárokon) 

Teljesen Takaró Láncvédő

A láncvédő segít tisztának maradnod (nincs szükség a nadrág felhajtására) és megelőzi, hogy becsípődjön a hosszú szoknya, vagy nadrágszár.

Integrált Kerék Fedés

A teljesen takart hátsó kerék megvédi a kerékpárost és utasát, minden felcsapódó, sáros víztől és megóvja a ruha, vagy cipőfűző becsípődéstől.

PRÉMIUM EXTRÁK

Rohloff Speedhub Agyváltó

Egy szuper prémium agyváltó, villámgyors elektronikus váltással. Nagyon széles, 526%-os áttétel tartomány és váltás érzékelő technológia a lágyabb váltásokért. Automatikusan levált, amikor lefékezel - a legjobb a városi, állandó megállós-elindulós környezetbe. Csak a GSD R14 modellen.  

Gates CDX szíjhajtás

Finom járású, halk, tiszta, tartós és karbantartás mentes - szóval több időt tölthetsz a tekeréssel és kevesebbet a lánc tisztításával és kenésével. A GSD S00 és R14 kerékpárokon. 

Magura MT-5 4-Dugattyús Tárcsafékek

Egy kerékpár, ami ilyen súlyt képes cipelni, komoly fékerőt kíván és ezek a fékek hozzák ezt. Gyorsan és biztosan állítják meg a teljesen megpakolt GSD-t is.

Akkumulátor Egész Napra

A Bosch dupla akkus technológiájával felszerelt GSD készen áll rá, hogy csak egy mozdulattal be kelljen pattintani a második akksit, amikor szükséged van rá. 

Az oldal tetejére