Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tern HSD - Kompakt Elektromos Teherkerékpár

Elképesztően sokoldalú.
Meglepően kicsi.

A HSD kompakt elektromos teherkerékpár óriási, mégis mini: könnyű vele menni, egy vázméret testre szabható 150-195cm magassághoz, kiemelkedően kényelmes, rengeteg csomagot elbír – mindez pedig egy olyan kompakt méretben, ami rövidebb, mint egy átlagos kerékpár.

Könnyen kezelhető.

Legyen az tekerés, tárolás, vagy szállítás, a Tern HSD elektromos kerékpárt nagyon könnyű mozgatni. Rövidebb, mint egy normál kerékpár, a súlya pedig megegyezik egy átlagos elektromos kerékpáréval.

Gyerek szállítás.

Vidd a gyereket kerékpáron! A HSD elektromos kerékpár extra hosszú Atlas H csomagtartója elég helyet hagy a gyereknek, hogy élvezhesse a kilátást és ne a hátadhoz legyen szorítva. A csomagtartó 60 kg-ot bír el, szóval az érkező Utas kiegészítővel a HSD készen áll a családi tekerésre.

Lapos összecsukás.

15 másodperc és a HSD elektromos kerékpár lapos csomagra csukható össze, ami könnyen szállítható egy családi autóban, vonaton, illetve könnyen tárolható, kis helyet foglalva.

Szállításra készen.

Kis mérete ellenére a HSD egy cargo bicikli, 170 kg teherbírással és XL méretű Atlas H csomagtartóval. Elfér rajta egy heti bevásárlás, vagy akár egy komplett kemping felszerelés a hétvégére. Ráadásul még utánfutónak kialakított rögzítési pont is van rajta, hogy még több csomagot szállíthass.

Függőleges tárolás.

A HSD függőlegesen is megáll az egyszerűbb tároláshoz. Vidd fel a lifttel, tárold az irodában, kevés helyen is elfér.

Kényelmesebb tekerés.

A hosszabb tengelytávolságnak és az extra alacsony súlypontnak köszönhetően a HSD könnyebben irányítható és stabilabb, mint egy átlagos ebike. Az Easy-Step vázkialakítás, az állítható kormánnyal és nyereg pozícióval, kényelmesebb, egyenesebb háttal való tekerést tesz lehetővé magas és alacsony embereknek egyaránt. A teleszkópos villa és a ballonos gumik a rosszabb utakat is kisimítják.

Az élmény megosztható.

A legjobb dolgok az életben muszáj, hogy megoszhatóak legyenek, A HSD egy közülük. Pár másodperc alatt testre szabható 150-195 cm magasságú embereknek, azaz mindenki élvezheti a családból a gyerekektől, a nagyszülőkig. Az Easy Step vázkialakítás alacsony átlépést, így könnyű le és felszállást tesz lehetővé.

Automata váltás. 

Az új Enviolo AUTOMATIQ rendszer az egész váltást megoldja helyetted, azaz kevesebb koncentrációval, élvezetesebb tekerést biztosít. Annyit kell csak tenned, hogy pedálozol, a rendszer automatikusan felvált, ahogy gyorsulsz és ugyanígy visszavált, amikor megállsz egy lámpánál. Állítsd be a kívánt pedál fordulatot az integrált Bosch Intuvia kijelzőn és hagyd, hogy az Enviolo tegye a többit.
*csak a HSD S+ modellen elérhető.

Cargo Kerékpár teherbírás

A HSD stabilitását és tartósságát a GSD modellünktől örökölte. Az EFBE Prüftechnik GmbH -Európa egyik vezető kerékpár teszt laboratóriuma – tesztelte a HSD vázát és villáját a 170 kg-os teherbíráshoz, az ő szigorú Tri-Test sztenderdjének ÉS az érkező EN Cargo Kerékpár előírásoknak megfelelően.


Miért a HSD?

EXTRA KÉNYELMES.

Easy-Step Váz Dizájn

Az új Easy-Step váz kialakítás kényelmes, egyenes hátas ülés pozíciót nyújt magas és alacsony kerékpárosoknak egyaránt, egyszerű beállítás mellett.

Állítható Kormány

Állítható Andros kormányszár, Sweep kormánycső és ergonomikus Ergon markolatok a különlegesen kényelmes tekeréshez.

Teleszkópos Villa

Egyedi Suntour teleszkópos villa, hogy minden úthibát kisimítson a napi útvonaladon – és hogy alkalmazkodjon a 170 kg-os terhelhetőséghez

JOBB TEHERHORDÓ.

Atlas H csomagtartó

Extra hosszú és extra erős. Az Atlas H csomagtartó 60 kg terhelhetőségű, azaz elbír egy gyereket, bevásárlást, vagy sok csomagot túrázáshoz.

Atlas H Villasaru

Egyedi kialakítás és funkciók: Jelentősen túlméretezett, csúszó villasaru; szíjhajtás hozzáférés; szabadalmaztatott, új csomagtartó rögzítés; ráadásként pedig egy utánfutó rögzítési pont.

Atlas Kerekek + Schwalbe Gumik

A széles felnik és átütőtengely készen áll, hogy megbirkózzon a nagy súllyal is. Ehhez párosulnak a Schwalbe gumik, defekt védelemmel.

Combo Rögzítés

Méretes váz rögzítési pont elöl, több féle csomagtartó opcióval. Rögzíts egy laptop táskát a napi ingázáshoz, vagy nagyobb csomagokat, masszív csomagtartón.

BIZTONSÁGOS.

Láss és lássanak.

Akkumulátorról üzemelő, kijelzőről, gombnyomásra kapcsoló lámpák elöl-hátul, hogy ne kelljen foglalkozni az elemekkel, vagy a lámpák töltésével. Fényvisszaverő csíkok a gumikon és matricák a vázon az fokozott esti biztonsághoz. Az egyenes ülés pozíció pedig jobb előre látást biztosít az autók felett a forgalomban.

Hidraulikus tárcsafékek.

A HSD hidraulikus tárcsafékekkel van szerelve, hogy maximális terhelés mellett is, minden időjárási körülmény között, megfelelő fékerő legyen.

Defektálló gumik

A Schwalbe RaveGuard defekt védelme erős pajzsként funkcionál a gumit kiszúró tárgyak ellen.

Abus Váz Lakat

Hozzáadott védelem, amikor beugrasz a boltba. A legjobb, hogy ugyanazzal a kulccsal zárható, mint az akkumulátor, hogy kényelmesebb legyen a használata.

ÉS MÉG SOKKAL TÖBB.

Bosch Elektromos Középmotor.

Kiemelkedő teljesítmény és a legjobb szerviz háttér. A legújabb generációs Bosch motorok nagyon kifinomultan teszik a dolgukat.

Enviolo Automata Váltás.

Az innovatív Enviolo AUTOMATIQ rendszer mellett, tényleg csak pedáloznod kell. Az opcionális iOS/Android applikációval egyedire is szabhatod a váltás működését. (Kizárólag a HSD S+ modellen).

Gates Szíjhajtás

Finom, halk, tiszta, tartós és karbantartás mentes, azaz több időt tölthetsz a tekeréssel és kevesebbet a lánc tisztításával. (A HSD S+ és S8i modelleken).

Cane Creek Thudbuster ST

Kivételes kényelem. A rugós nyeregcső extra kényelmet ad a rossz minőségű utakon. (HSD S+ modellen).

Az oldal tetejére