Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tern Eclipse - Nagykerekű-Fitness Összecsukható Kerékpár

Fitness összecsukható kerékpár - 26 colos kerekeken

A normál méretű kerekek és teljesítmény orientált geometria egyszerűvé teszi a nagy sebesség elérését és megtartását az országutakon. Széles váltó áttétel gondoskodik róla, hogy megtaláld a megfelelő pedál fordulatot és felsprintelhess az emelkedőkön. Olyan extrák emelik magasabb szintre, mint a könnyű súly, aerodinamikus Kinetix Pro kerekek.

Úgy meg mint egy álom

Készen állsz rá, hogy szintet lépj? Az Eclipse modellek a hasonló kategóriás, normál fitness kerékpárok élményét nyújtják - plusz extrákkal. Az ultra merev váz és gyakorlatilag hajlásmentes Physis 3D kormányszár teszi elképesztően hatékonnyá a tekerést. Az állítható kormány stucni pedig a tökéletes, kényelmes pozíció beállítását. Finom és pontos váltás, hidraulikus tárcsafékek a hab a tortán.

A leggyorsabb fitness összecsukható kerékpár

Az Eclipse modellek teljes értékű, egyenes kormányos, országúti bringák, normál kerékmérettel. Csak éppen össze is csukhatóak! Csupa olyan elemmel terveztük, ami lehetővé teszi, hogy villám gyors legyen és nagyon élveztes tekerni, miközben megtartottuk az összecsukható kerékpárok praktikumát és előnyét. Sosem volt még ilyen gyors összecsukható.

Elegánsan kompakt és hordozható

A városi élet megnehezítheti, hogy kiélvezhesd kerékpárod. Onnan, hogy hol tárolod a bringát, addig, hogy hogyan szállítod, az Eclipse elegáns megoldást kínál: egy teljes értékű fitness kerékpár, ami meglepően kicsire csukható össze, mindössze pár másodperc alatt, szerszámok és szétszerelés nélkül.

Miért az Tern Eclipse?

Tern összecsukható technológia

Olyan összecsukható kerékpár tervezése, ami azt a teljesítményt nyújtja, mint egy normál fitness kerékpár, igényel igényel néhány egyedi megoldást. Olyan szabadalmaink teszik ezt lehetővé, mint az Andros kormányszár, Phisys 3D Kormány és OCL+ Váz kapcsolódás.

Egy vázméret testre szabható a legtöbbeknek

Egy vázméret különböző magasságú embereknek testre szabható az állítható nyereg, illetve kormányszár segítségével.

Kiegészítők sokasága

Széles körű kiegészítő ökoszisztémánkban megtalálasz mindent, amire szükséged lehet. Csomagtartótól táskáig és kerékpárzsákig, mindent megtalálsz a sokoldalú felhasználáshoz.

Az oldal tetejére