Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Legújabb termékek

Rendezés:

Thule Yepp Maxi kerékpáros gyerekülés

A Yepp Maxi gyerekülés adapter nélkül, pár másodperc alatt helyezhető fel a Tern hátsó csomagtartókra. Biztonságos és kényelmes ülés gyermeked számára. 
52.900 Ft

QuickHaul P9

Nagyon sokoldalú ebike, kedvező áron. Gyerekszállításra, illetve sok csomag szállítására is kiválóan alkalmas, miközben kisebb, mint egy átlag városi kerékpár. Állítható kormány magasságával testre szabható különböző magasságokhoz. A D8 verzióhoz képest erősebb Bosch motorral szerelt.
1.349.000 Ft

QuickHaul D8

Nagyon sokoldalú ebike, kedvező áron. Gyerekszállításra, illetve sok csomag szállítására is kiválóan alkalmas, miközben kisebb, mint egy átlag városi kerékpár. Állítható kormány magasságával testre szabható különböző magasságokhoz. Erős Bosch motorral szerelt.
1.249.000 Ft

Eclipse D16

A nagykerekű biciklik érzését hozza, mivel 26 colos kerekeken gurul. Emellett viszont 10 mp alatt kompakt méretűre csukható össze, hogy sokkal egyszerűbb legyen a szállítása és tárolása. Sportos, gyors bicikli, mely könnyen testre szabható a szerszám nélkül állítható kormánymagassággal.
499.000 Ft

BYB S11

A Tern BYB S11 a csúcs felszereltségű BYB modellünk. A BYB a legkisebbre összecsukható kerékpár a kínálatunkból. 30%-al kisebb, mint a hagyományos 20 colos összecsukható kerékpárok, de még mindig a nagykerekes bringás élményt nyújtja a 20 colos kerekek, a merev váz és hosszú tengelytávnak köszönhetően. Elfér kis tárolókban, szekrényekben és minden keskeny, kicsi helyen. A Metro Transit Rack csomagtartóba épített kerekekkel egyszerűbb összecsukva gurítani. 
999.000 Ft

BYB P8

A Tern BYB P8 a legkisebbre összecsukható kerékpár modellünk. 30%-al kisebb, mint egy hagyományos 20 colos összecsukható kerékpár, de még mindig a nagykerekes bringás élményt nyújtja a 20 colos kerekek, a merev váz és hosszú tengelytávnak köszönhetően. Elfér kis tárolókban, szekrényekben és minden keskeny, kicsi helyen. A Metro Transit Rack csomagtartóba épített kerekekkel egyszerűbb összecsukva gurítani. Komplett felszereltség, sárvédővel, csomagtartóval és opciós agydinamós lámpákkal.
(1)
499.000 Ft
Az oldal tetejére